Tel.: +36 96 224 554
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Villa Hedi Panzió és Apartmanházak

Invitálnánk Önöket egy olyan helyre, ahol minden évszakban másként élhetik meg a természet szépségeit. A festői táj, a friss tiszta levegő teljes felüdülést nyújt az év minden szakában.

image
 
« 1 of 2 »

A panzióról

Dunakiliti, a Szigetköz kapuja, ahol a Duna Európa egyik legszebb vízi birodalmát építette fel. Magyarország legnagyobb szigetvilága kezdődik itt, Dunakilitin. Hömpölygő folyó, szelíd, mozdulatlan folyóágak, szigetek, nádasok, zátonyok, ártéri erdők, madarak és állatok- ezen a környéken minden a vízhez kötődik. „A szigetköz olyan, mint egy nagy színes képeskönyv. A természetben látó szemmel járó embernek kinyílik és megmutatja szépségeit.” Bízunk benne, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük!

A Szigetköz felső részén Dunakilitin található a családias hangulatú, kilenc szobás szálláshelyünk. Panziónkat egy hektáros parkosított kert veszi körül, egyik oldalról a Zátonyi- Duna, másik oldalról a gazdag élővilággal rendelkező erdő határolja. Szálláshelyünk területén tágas, kiépített parkoló található.

A Villa Hedi Panzió kiváló lehetőségeket nyújt Önnek a környék felfedezéséhez. Gyalogtúrákkal, vízitúrákkal vagy kirándulások alkalmával bejárhatja a Szigetközt, vagy akár megismerheti a hármashatár ötven kilométeres körzetében fekvő kedvenc látnivalóinkat.

SZOBÁK- Szállás felszereltsége

Panziónkban öt kétágyas, egy négyágyas és három, háromágyas szoba található. Mindegyik szoba pótágyazható, erkélyes, tágas és világos. Szobáink fürdőszobával, WC-vel, televízióval és internet-csatlakozási lehetőséggel felszereltek. Mozgáskorlátozottak számára a földszinten található akadálymentesített szobánkat ajánljuk. Törölközők bekészítéséről gondoskodunk.